Skip to content Skip to footer

Održan majstorski seminar Canto is back!

Naši učenici solo-pjevanja Jakov, Daniel i Rea imali su jedinstvenu priliku biti dio majstorskog seminara u kojem smo ugostili profesore koji će voditi ovogodišnji ljetni operni seminar Canto Vocal Program: Sharon Mohar (stage director) Lucy Arner (conductor) i Liora Maurer (vocal coach).

Gosti profesori komentirali su izvedbe naših učenika te na što se trebaju fokusirati kako bi izvedba bila kvalitetnija. Hvala našim profesorima, učenicima i svima koji su bili dio publike! Vidimo se uskoro na ljetnom Canto Vocal programu!

ArtNouvu2

Održana radionica Art Nouveau2

Naša škola s Muzejom za umjetnost i obrt povodom europskog projekta Art Nouveau2 organizirala je edukativnu radionicu za naše učenike u sklopu našeg programa “When arts collide”.  Naši učenici su na radionici izradili šarolike radove nalik vitrajima iz razdoblja secesije te pronašli insipraciju u skladbi Claude Debussyja.

Božićni koncert mladih opernih solista u HNK Varaždin

Naši mladi operni solisti nastupili su u HNK Varaždin i oduševili publiku pomno biranim božićnim programom operne glazbe.

Kiparsko-glazbena radionica s Hrvojem Dumančićem

Ugostio nas je kipar Hrvoje Dumančić na interaktivnoj kiparsko-glazbenoj radionici; naši su učenici imali prilike naučiti nešto o kiparstvu, materijalima, te na koji se  način kiparstvo i glazba međusobno nadopunjuju. Veliko hvala Hrvoju na ovom zabavnom iskustvu!

Umjetnici za umjetnike

Uvijek nam je drago surađivati s mladim perspektivnim umjetnicima, te ih podržati u njihovom radu. Naši su profesori nastupili na prezentaciji doktorskog rada kipara Hrvoja Dumančića, te glazbenom podlogom obogatili program. Bila nam je čast sudjelovati na ovom eventu!

photo credit: Adria Luxury Society/ Robert Gašpert

Završni koncert „I mali i VELI“ u Novalji

Uvijek nam je drago podijeliti posebne trenutke razvoja naših učenika. Završni koncert “I mali i VELI” u Kulturnom centru Gozdenica u Novalji definitivno je jedan od njih. Veliki aplauz za naše učenike u Novalji koji su nastupili uz naše profesore, Marina Tomasovića i Eduarda Kobeščaka.

Završni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu

Naši učenici i profesori zajedno su nastupili na velikoj pozornici Hrvatskog glazbenog zavoda te oduševili publiku i na divan način završili ovu školsku godinu. Ne možemo biti ponosniji!

Interaktivna radionica violine

U Kulturnom centru Gozdenica, Novalja održali- smo interaktivnu radionicu s ciljem upoznavanja mladih na Pagu s klasičnom glazbom. Naš profesor violine, Marino Tomasović, na edukativni je način predstavio instrument i oduševio publiku svojim izvedbama.

Završni koncert učenika i profesora

Naši učenici i profesori zajedno su nastupili na velikoj pozornici Hrvatskog glazbenog zavoda te oduševili publiku programom kojeg su marljivo pripremali kroz ljetni semestar, i na divan način završili ovu školsku godinu. Ne možemo biti ponosniji!

Koncert učenika solo pjevanja

Naš odjel solo pjevanja u Hrvatskom glazbenom zavodu održao je svoj završni koncert. Bravo svim učenicima i njihovoj profesorici Arijani na predivnom klasičnom vokalnom programu i prekrasnoj večeri opere.

Koncert učenika solo pjevanja

Naš odjel solo pjevanja u Hrvatskom glazbenom zavodu održao je svoj završni koncert. Bravo svim učenicima i njihovoj profesorici Arijani na predivnom klasičnom vokalnom programu i prekrasnoj večeri opere.

Klavir u područnom odjelu

Naš područni odjel u Novalji nudi upis smjera klavira u osnovnoj školi. Evo kako naš učenik, Thomas Prtorić, vlada klavirom, nakon šest godina glazbenog obrazovanja!

Privatna glazbena škola Iva Kuprešak. © 2022. Sva prava pridržana.